0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Transport gratuit pentru comenzile de peste 400 lei

Product was successfully added to your shopping cart.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Rinka (rinka.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Rinka (rinka.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Rinka (rinka.ro) in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Rinka (rinka.ro) si a tertilor cu care Rinka (rinka.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Rinka (rinka.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Rinka (rinka.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca doriti stergerea datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa contact@rinka.ro cu toate informatiile necesare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@rinka.ro sau la numarul de telefon 0752.789.599